Reserveren

“Culinaire boottocht door de Biesbosch”

zorgeloos genieten, midden in de natuur

"Welkom aan boord!"

Door te gaan Varen met Freek kiest u voor een culinaire boottocht door de prachtige Biesbosch. U bent met uw eigen gezelschap exclusief bij ons te gast en wordt persoonlijk aan boord verwelkomd door onze ervaren schipper. Samen nemen wij u vervolgens mee voor een vaartocht van minimaal 3 uur. Onze Freek is een luxe Asloep 770, met een 4 cilinders 42pk Vetus diesel binnenboordmotor. Luxe, comfort en veiligheid zijn de uitgangspunten waarmee de sloep ontworpen en gebouwd is. Freek beschikt over volop zit- en beenruimte en staat met hoge rugzittingen en luxe handgemaakte kussens garant voor uren lang comfortabel vaarplezier. De uitklapbare tafel biedt daarnaast voldoende ruimte om lekker wat te eten. Met de verstelbare kap kan de sloep worden omgetoverd tot één groot zonnedek. De kap biedt ook welkome schaduw.

 

"Gaat u mee? Reserveer dan snel!"

  • U vaart altijd alleen met uw eigen gezelschap.
  • U kunt varen met een gezelschap vanaf 2 tot maximaal 8 personen.
  • De minimale vaartijd is 3 uur. De vaarkosten bedragen €125,00 per uur. Deze prijs is inclusief voorbereiding, schipper (evt. schippers assistent), brandstof en BTW.
  • Wij verzorgen graag uw catering, maar het is ook mogelijk om uw eigen hapjes en drankjes mee te nemen.
  • Iedereen is welkom aan boord! De reservering kan alleen geplaatst worden door iemand vanaf 21 jaar of ouder.

Vul hieronder het aanvraagformulier in. Er wordt altijd persoonlijk contact met u opgenomen om uw reservering te bevestigen.