over freek

“Culinaire boottocht door de Biesbosch”

Zorgeloos genieten, midden in de natuur

"Genieten, zoals u van ons gewend bent"

Varen met Freek is de nieuwste activiteit van Frank de Bot en zijn team. Frank maakt al jarenlang naam bij het creëren van bijzondere en onvergetelijke belevingen, waarbij de lat altijd hoog ligt. Denk aan pop-up restaurant concepten als Asperges in het Veld, Vis aan het Water of Wild in het Groene Woud. Vaak zijn dat evenementen, waar een groot publiek in een luxe entourage komt genieten van geweldig eten en drinken. Varen met Freek is echter intiemer. Daarmee gooien we letterlijk het roer om en verwennen we u, al varende door een prachtig gebied. Met alle luxe en kwaliteit die u van ons gewend bent 

LOGO'S concepten

Zorgeloos genieten, midden in de natuur

"Luxe zoals u van ons gewend bent"

FREEK is een luxe Asloep 770 met 4 cilinders Vetus 42pk.

Bij het ontwerp en de bouw van Freek zijn luxe, comfort en veiligheid de belangrijkste uitgangspunten geweest.

Hierdoor kunt u bij Varen met Freek genieten van veel zit- en beenruimte, hoge rug zitting en luxe handgemaakte kussens voor uren comfortabel vaarplezier.

Ook is er een persoonlijk uitbreidbare tafel in de rond zit die gemakkelijk in en uitklapbaar om zo voldoende eetruimte te creëren.

Of u nou graag in de zon wilt zitten of liever in de schaduw, de kap kan voor u versteld worden. Ook is het mogelijk om de rond zit om te bouwen naar een groot zonnedek om heerlijk op te kunnen relaxen.

Freek is verder uitgerust met de noodzakelijke technieken en middelen om u een veilige vaart te kunnen bieden.