Locatie

“Onze schipper laat de mooiste kreekjes zien”

Zorgeloos genieten, midden in de natuur

"Eten en drinken wat ú lekker vindt"

De rondvaart met Freek start vanuit Jachthaven de Biesbosch in Drimmelen, Marinaweg 31, Oranje Bassin C22. Deze prachtige locatie is gelegen in het hart van de Biesbosch, een schitterend natuurgebied in Nederland. Drimmelen is een pittoresk dorpje aan de rand van de Biesbosch en is een populaire bestemming voor liefhebbers van watersport en natuurliefhebbers.

Jachthaven de Biesbosch is een uitstekende plek om uw avontuur met Freek te beginnen. Het biedt alle faciliteiten die nodig zijn om uw ervaring comfortabel en aangenaam te maken. U vindt hier ruime parkeergelegenheid voor uw auto, evenals sanitaire voorzieningen en verzorgen wij aan boorden hapjes en drankjes.

Vanaf deze startlocatie neemt onze schipper u mee over de uitgestrekte waterwegen van de Biesbosch, waar u kunt genieten van de prachtige natuur, de rustige omgeving en de diverse flora en fauna die dit bijzondere gebied te bieden heeft. De Biesbosch staat bekend om zijn unieke landschap met kreken, moerassen en rietvelden, en het is de ideale plek om te ontspannen en te genieten van een ontspannen vaartocht.

Hier kunt u samen met uw gezelschap genieten van een rondvaart door de adembenemende natuur van de Biesbosch en alle luxe ervaren die deze 8 meter lange Asloep te bieden heeft.